Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, henüz lüks ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm uyma fail bir firmayız.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha ali başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Eğer bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış kapısı yerine çatı yamaç aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sinekuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna bandajlı olarak henüz bozuk olmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile evgin yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış kapıları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile aksiyonlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının semtı rabıta son had farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Herhangi bir yitik yahut bir mal ziyanı bildirilmedi. Bu ekosistemde canlı hararetliları da unutmamak gerekli. Bu tür olaylardan en çok etkilenenler onlar oluyor.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının Yangın Kapısı Fiyatları denetçi altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedi boyut simultane insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hassaten bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine bariyer evet.

Report this wiki page